Arbër Ademi: Komuna e Vrapçishtit me sallë të re sportive!

vull

Vazhdojmë angazhimin për ofrimin e kushteve më të mira për nxënësit tanë.

Pas rrumbullaksimit të të gjitha procedurave të parapara me ligj, tani më gjithçka është gati për të filluar me ndërtimin e sallës së re sportive në shkollën fillore “Sali Lisi” në Dobri Dol të Komunës së Vrapçishtit.

Next Post

Sot, ministri i Kulturës, Hysni Ismaili, ishte në vizitë pune në Muzeun e Maqedonisë së Veriut

Në takim me drejtorin e Muzeut, Gordan Nikollov, ministri Ismaili u njoftua me aktivitetet aktuale të këtij institucioni kombëtar, si dhe me projektet që janë duke u punuar dhe të cilat do të pasojnë në të ardhmen e afërt. Drejtori Nikollov e informoi ministrin për gjendjen e ndërtesës së IN […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: