Argjent Gura si kandidat për kryetar të mundshëm të Komunës së Bërvenicës nga koalicioni Aleanca për Shqiptarët & Alternativa

vull
Kuvendi i Degës së Aleancës për Shqiptarët, me aklamacion zgjodhi z.Argjent Gura si kandidat për kryetar të mundshëm të Komunës së Bërvenicës.
Argjent Gura ka kryer studimet e larta dhe ato postdiolomike për Ekonomi në Universitetin e Evropës Juglindore.
Gjatë studimeve ka qenë edhe kryetar i Unionit të Studentëve në SEEU. Si magjistër i shkencave ekonomike, drejtimi financa, ka qenë i angazhuar në sektorin privat si përgjegjës sektori në menaxhimin e financave në kompaninë e njohur VW Centrum.
Argjent Gura në këto zgjedhje lokale do të jetë kandidat i koalicionit Aleanca për Shqiptarët & Alternativa.
Next Post

VIDEO: Gazetarët futbollistit spanjoll: "Pse nuk doni të thoni Kosovë"?

Sot vazhdojnë ndeshjet nga kualifikimet për Kupën e Botës 2022 në Katar, dhe kombëtarja spanjolle po viziton Kosovën nga ora 20:45. Në duelin e parë të ndërsjellë të këtij cikli, spanjollët triumfuan ndaj ekipit të Kosovës në Sevilla këtë vit me 3: 1.”Furi” e kuqe me tre pikë të reja […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: