Arifi: Bekatonizimi i rrugicave për vitin 2019 po vazhdon

vull

Projekti “Bashkë për komunën që duam”, për bekatonizimin e rrugicave për vitin 2019 po vazhdon, ku po bekatonizohen rrugë në çdo vendbanim,,


Filloj shtruarja e rrugës në f.Mateç tek familja Isufi dhe Ameti, ku komuna ua siguron materjalin e nevojshëm, ndërsa banorët punën e dorës. Ky projekt do të realizohet me intenzitet të lartë në çdo vendbanim, por kërkojm mirëkuptim. – shprehen nga shërbimi për informim të Komunës së Likovës.

Next Post

Ataullah efendi Kurtishi figurë fetare dhe kombëtare

Ataullah ef. Kurtishi u lind në vitin 1875 në fshatin Studeniçan (gjindet në juglindje të Shkupit i vendosur në rrëzë të malit Karaxhica. Numëron mbi 1000 shtëpi me mbi 6000 banorë, të gjithë shqiptar të besimit islam. Në te ështe dhe selia-Komuna e Studeniçanit) rrethinë të Shkupit. Rrjedh prej një […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: