Arifi inspektoi punimet në fshatin Vishticë

vull

Kryetari i Likovës, Erkan Arifi është takuar sot me banorët e fshatit Vishticë me të cilët bashkërisht kanë inspektuar punimet të cilat po kryhen. Rikujtojmë se kryetari Arifi është shumë aktiv dhe po bënë punë të jashtëzakonshme që jeta e banorëve të Likovës dhe fshatrave të jetë sa më e mirë.

“Sot Kryetari i Komunës së Likovës, z.Erkan Arifi, u takua me banorët e f.Vishticë dhe vizituan punimet që po kryhen në këtë fshat”, shkruan në Facebook Komuna e Likovës.

Next Post

Tekniku tiranas nuk është më shef i stafit teknik i kuqezinjëve

Tekniku tiranas nuk është më shef i stafit teknik i kuqezinjëve, pasi me marrëveshje të dyanshme ndërpritet bashkëpunimi. KF Shkëndija komunikon ndërprerjen e bashkëpunimit me trajnerin Ernest Gjoka. Kryesia dhe tekniku tiranas me marrëveshje të dyanshme kanë vendosur se ndarja në këtë moment është në interes të të dyja palëve. […]

Subscribe US Now