Arifi: “Me 17 tetor të dilet dhe të votohet oferta e Bashkimit Demokratik për Integrim për Tetovën”

vull

3 ditë për Tetovën
Në takimin me aktivin politik të BDI-së në Tetovë, sot të bashkuar përcollëm mesazhin e fitores së madhe të 17 Tetorit. Të trokasim në çdo derë, të thërrasim të gjithë familjarët, shokët dhe miqtë, për t’i rikujtuar edhe njëherë se pse është e rëndësishme ditën e diel, me 17 tetor të dilet dhe të votohet oferta e Bashkimit Demokratik për Integrim për Tetovën. Bëhet fjalë për të ardhmen e Tetovës tonë, për të ardhmen e fëmijëve tanë, për agjenden e gjelbër, për projekte reale dhe të arritshme përmes të cilave do ta bëjmë komunën dhe qytetin e Tetovës me infrastrukturë moderne dhe hapësira të gjelbëra.
Tani më kemi filluar shumë projekte në partneritet me pushtetin qendror, hapim bulevardin Blagoja Toska, ndërtojmë shëtitoren e lumit shkumbin, dhe në të ardhmen kemi hartuar edhe shumë projekte, që do të realizohen në 4 vjeçarin e ardhshëm”, akd eklaruar kandidatja e BDI-së për Tetovën, Teuta Arifi.

 

Next Post

Gjon Karrica - Lugati kthehet me hitin e madh

Edhe gjatë kohës që ishte larg muzikës dhe skenës, emri i Gjon Karrices u lakua mjaftë në median rozë. Disa herë u paralajmërua rikthimi i tij, që megjjthatë nuk ndodhi. Dhe më në fund, ja ku është projekti i tij i ri. Gjon Karrica – Lugati sapo i ka dhënë […]

Subscribe US Now