Arrestohet funskionari i lartë i BDI-së, Jahi Jahiu (FOTO)

vull

Me urdhër të prokurores për krim të organizuar Vilma Ruskovska, mëngjesin e sotëm është arrestuar sekretari shtetëror në Ministrinë për shoqëri informatike, Jahi Jahiu.

Jahiu dyshohet për keqpërdorim të detyrës zyrtare në marrjen e provizionit nga një tenderi i fituar.

Jahiu është kuadër i BDI-së. Për momentin sektroi për krim të organizuar dhe korupsion po kryen bastisje në hapësirat e ministrisë.

Sipas dëshmitarëve Jahi Jahiu nga Kumanova është arrestuar në orët e hershme të mëngjesit, ndërkohë që policia ka qëndruar në shtëpinë e tij për të kryer bastisje.

Sipas informatave të portalit SDK, bëhet fjalë për mito prej 10 mijë eurove, të cilat Jahiu i ka marrë në mënyrë të paligjshme gjatë viti 2014-2015.

Jo zyrtarisht për këtë funksionarë të BDI-së, Prokuroria do të kërkojë paraburgim.

Next Post

Vijojnë punimet intenzive për përmirësimin e infrastrukturës rrugore

Gjatë fundjavës së kaluar, kanë vijuar edhe më tej punimet intenzive në terren. U vendosën elemente mbrojtëse përgjatë rrugës Partizanska tek pikëndalesa e re e autobusave. Aksione të tilla do të vazhdojnë edhe në ditët në vazhdim përgjatë rrugëve të tjera të qytetit me qëllim që të parandalohen shoferët e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: