Arrestohet krimineli pas shpalljes së urdhrëarrestit për vuajtjen e dënimit me burg

vull

Më datën 21.06.2021 në rajonin e Qendrës, nëpunës policorë të Departamentit të Policisë Kriminalistike në koordinim me Sektorin për Bashkëpunim Policor Ndërkombëtar-Njësia e Ndjekjeve e arrestuan D.P. (27) nga Shkupi, i cili është kërkuar me urdhërarrest për vuajtjen e dënimit me burg. D.P. është shoqëruar në Institucionin Ndëshkues-Përmirësues Burgu Idrizovë për vuajtjen e dënimit me burg për shkak të veprave të kryera penale në lidhje me tregti të palejuar me drogë, armë dhe grabitje.

Next Post

Shpellat e Bruçit, atraksion i mrekullueshëm turistik

Në fshatin Bruç të Njësisë Administrative Rukaj në Bashkinë e Matit ndodhen disa shpella të cilat mbajnë histori, por janë edhe një atraksion ideal turistik. Epo kësaj radhe është momenti të zbulojmë dy prej tyre. Kjo është shpella e Nezirit e cila ndodhet në veriperëndim të fshatit Bruç. Nga matjet […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: