Arrestohet krimineli për vuajtjen e dënimit me burg prej 12 viteve

vull

Më datën 04.07.2021 rreth orës 18:20 minuta nga ana e nëpunësve policorë nga Seksioni për Ndjekje pranë Njësitit të Punëve të Brendshme Kisella Vodë dhe Njësitit të Punëve të Brendshme Çair, në bashkëveprim me Njësitin e Policisë Intervenuese Shkup në Rrugën e Lubotenit, në afërsi të f. Radishanë, shumë afër kyçjes Radishanë, nga liria e kanë privuar A.R. (63) nga Shkupi, i cili ka qenë në arrati para 17 viteve.

Për personin në fjalë ka qenë i shpallur Urdhërarrest qendror për vuajtjen e dënimit prej 12 viteve për veprën penale ”prodhim i paautorizuar dhe lëshim në qarkullim të drogave narkotike, substanacave psikotrope dhe prekursorëve” e dënueshme sipas neit 215 të Kodit Penal. Ai i është dorëzuar stacionit policor për procedurë të mëtutjeshme, pas së cilës do të shoqërohet në institucion ndëshkues-përmirësues për vuajtjen e dënimit me burg.

Next Post

Një lajm i mirë nga Artan Grubi, Bllaca me shkollë fillore

Zëvendëskryeministri i parë i Republikës së Maqedonisë së Veriut Artan Grubi ka dhënë një tjetër lajm të madh duke përmbushur kështu BDI edhe një tjetër premtim të rradhës që ka bëjë me dhënien e lejes për ndërtimin e shkollës fillore në Bllacë informon Tetovasot. Grubi tha se është dhënë leja […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: