Arrestohet personi nga rrethina e Tetovës për vuajtjen e dënimit me burg

vull

Sot,14.04.2021 rreth orës 12:00 minuta në f. Kopancë-Tetovë, nëpunës policorë të SPB Tetovë e kanë arrestuar B.Z. (33) nga ky fshat i dënuar me burg në kohëzgjatje prej katër viteve për kryerjen e veprës penale ”përpunim i paautorizuar, mbajtje, ndërmjetësim dhe tregti me armë ose materie shpërthyese” sipas nenit 396 të Kodit Penal.

Pas arrestimit, i realizuar me urdhër gjyqësor, B.Z.është shoqëruar në Institucionin Ndëshkues-Përmirësues ”Burgu Idrizovë” për vuajtjen e dënimit.

Next Post

Ballkani sërish bure baruti:Ndarja paqësore në BeH nuk është e mundur! Propozimi i Jansa është një ftesë për një luftë të re dhe një kthim në vitet 1990!

Ndarja e Bosnjës dhe Hercegovinës mbi baza etnike, për të cilën Kryeministri Slloven i shkroi Brukselit, do të trondiste rajonin nga themelet dhe do të na çonte në konflikte të reja, besojnë ekspertët Dokumenti jozyrtar Sipas mediave në BiH, Jansa i dorëzoi një dokument jozyrtar Brukselit, i cili, ndër të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: