Arrestohet personi nga Shkupi për shkak të gjuajtjes me armë zjarri në aheng familjar

vull
Më datën 05.08.2021, rreth orës 08:00 në rajonin e Çairit, nëpunës policorë të Njësitit për Tregti të Palejuar me Drogë, Armë dhe Materie të Rrezikshme e kanë privuar nga liria J.A. (27) nga Shkupi, për shkak të ekzistimit të dyshimit se ka kryer veprën penale “përpunim i palejuar, mbajtje dhe tregti me armë ose materie shpërthyese”, e dënueshme sipas nenit 396 të Kodit Penal.
Në të vërtetë, paraprakisht pas ndërmarrjes së masave është konfirmuar se J.A. ka gjuajtur me armë zjarri në aheng familjar, gjatë së cilës me urdhër të gjykatësit në procedurë paraprake është kryer bastisje në shtëpinë e tij ku është gjetur municion të cilin ai e ka poseduar pa leje.
Ј.А. është paraqitur para gjykatësit në procedurë paraprake dhe i është përcaktuar masa e paraburgimit prej 30 ditëve.
Next Post

DEKLARATA E KRYETARIT XHAFERI ME RASTIN E SHPALLJES SË ZGJEDHJEVE LOKALE

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi ka shpallur zgjedhjet lokale. Sipas dispozitave ligjore, meqë sot janë shpallur zgjedhjet, ato duhet të mbahen më 17 tetor 2021. Të nderuar qytetarët të Republikës së Maqedonisë së Veriut, Të nderuar gazetarë, Sot e nënshkrova Aktvendimin për shpalljen e zgjedhjeve për anëtarë të Këshillave të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: