Arrestohet personi nga Shkupi për vuajtjen e dënimit me burg

vull

Më datën 08.07.2021 nga ana e nëpunësve policorë të Njësitit të Punëve të Brendshme-Njësia për Çështje Kriminalistike Gazi Babë nga liria është privuar V.A. (30) nga Shkupi. Për personin në fjalë ka qenë i lëshuar urdhër gjyqësor për vuajtjen e dënimit me burg në kohëzgjatje prej një viti dhe dhjetë muajve për veprën e kryer penale “vjedhje e rëndë”, e dënueshme sipas nenit 236 të Kodit Penal. V.A. i është dorëzuar stacionit policor për procedurë të mëtutjeshme, pas së cilës do të shoqërohet në institucion ndëshkues-përmirësues për vuajtjen e dënimit.

Next Post

Sergio Ramos nënshkroi për PSG

Gjiganti nga Parisi ka përfunduar një tjetër transferim të madh dhe ngadalë po ndërton një ekip të preferuar për sezonin e ri në Ligën e Kampionëve. Pas Ashraf Hakimit , Sergio Ramos është përforcimi i fundit për Paris Saint-Germain, klubi konfirmoi sot. “Ne në PSG jemi shumë të kënaqur të njoftojmë […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: