Arrestohet tetovar i cili ka kryer dhjetëra mashtrime

vull

Policët e SPB-së Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar sot (10 mars) rreth orës 14:30, në afërsi të kryqëzimit të rrugëve “Ivo Lola Ribar” dhe “Blagoja Toska” në Tetovë, kanë arrestuar një 35-vjeçar. Sh.Sh, nga Tetova, nën dyshimin se në periudhën nga shtatori i kaluar deri në mars të këtij viti ka kryer dhjetëra mashtrime të ndryshme në zonën Tetovë-Gostivar, vepër e dënueshme nga neni 247 i Kodit Penal.

Ai është ndaluar në Stacionin Policor të Tetovës për procedurë të mëtutjeshme dhe pas sqarimit dhe dokumentimit të plotë të rasteve do të përgatitet parashtresa përkatëse.

Next Post

Lista e telefonave më të njohur në vitin 2021 dominohet nga një prodhues

Counterpoint Research ka publikuar listën e 10 telefonave më të shitur për vitin 2021 dhe Apple dominon listën me 7 nga 10 pajisje në të. iPhone 12 i Apple ishte pajisja më e shitur në vitin 2021, përpara 12 Pro Max dhe iPhone 13, që ishte pajisja më e shitur […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: