Arsovski: Mesazhet e faktorit ndërkombëtar duhet të merren seriozisht

vull

Siç u zbulua krimi për rastin “Reket” ashtu edhe faktori ndërkombëtar, gjegjësisht BE dhe SHBA, me vëmendje të madhe e shikojnë se çfarë po ndodh në vend.

Deklarata e ambasadorit evropian në vend Samuel Zhbogar tregon se rasti në opinion trajtohet si “Reality Show” është mesazh se duhet që të lihen institucionet, pa goditje në sistem që vetë të ballafaqohen me këtë skandal.

Komunikologu Petar Arsovski vlerëson se seriozisht duhet të merren mesazhet e faktorit ndërkombëtarë, sepse përmes kësaj nëse ballafaqohemi me “Haraçin” do të vlerësohemi nëse jemi shoqëri e pjekur që të vazhdojmë bisedimet për anëtarësim në NATO.

Next Post

Gjyste Vulaj e mbanë shqiponjën aty ku nuk ua merrte mendja [Foto]

Këngëtarja nga Mali i Zi, Gjyste Vulaj, emër i njohur e i shumë përfolur gjithandej, po e mbyll edhe një sezon të suksesshme Edhe kjo verë ishte “full” për këngëtaren nga Mali i Zi, e cila priti shumë mysafir në lokalin ku ajo këndon çdo vit. Gjystja, është edhe patriote, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: