Artan Grubi: Autostrada nga Bllaca deri në Qafë Thanë më afër se kurrë

vull

Zëvendëskryeministri i parë dhe ministër për Sistem politik dhe marrëdhënie ndërmjet bashkësive, Artan Grubi pas miratimit në Kuvend të ligjit për ndërtimin e korridorit 8 nga kompania amerikane Bechtel Enka ka shkruar në faqen e tij zyrtare në facebook se autostrada nga Bllaca deri në Qafë Thanë po bëhet më afër se kurrë.

Grubi gjithashtu ka shkruar se “Guximi për të besuar realizon çdo ëndërr. Pak njerëz besuan, shumë të tjerë e ëndërronin, disa guxuan. Autostrada nga Bllaca gjer në Qafë Thanë më afër se kurrë, bashkë edhe me korridorin 10-D,” ka shkruar zëvendëskryeministri i parë Artan Grubi në faqen e tij zyrtare në facebook.
Next Post

Bexheti synon fitoren në Tetovë, projekte konkrete për rikthimin e imazhit të kësaj qendre

Profesori universitar dhe ish-kryetari i komunës së Tetovës, Sadi Bexheti është zyrtarizuqr kandidat i PDSH-së për Tetovën në zgjedhjet lokale që do të mbahen nga fundi i këtij viti. Bexheti ka qenë kryetar komune i Tetovës në periudhën 2009-2013. Ai gjatë këtij mandanti ka projektuar dhe realizuar projekte konkrete urbane, […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: