Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Artan Grubi: Jemi të gjithë në Tetovë, pranë dhe me tetovarët

1 min read

Statusi integral i Artan Grubit

Jemi të gjithë në Tetovë, pranë dhe me tetovarët.

Pamë tmerrin e shkaktuar nga zjarri në spitalin modular në këtë fatkeqësi të rëndë.
Qeveria po mban mbledhje të shtabit të krizës sonte në Tetovë ndërsa nesër do të mbajm mbledhje urgjente në Shkup.
Policia, prokuroria, mjekësia ligjore, zjarrfikësat, mjekët dhe të gjithë të tjerët janë në detyrë.
Bashkëndjej me familjet e viktimave dhe shpreh ngushëllimet më të thella.
Informacionet shtesë dhe zyrtare do të sigurohen pas hetimeve fillestare që po vijojnë.