Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Artan Grubi: Qeveri pa BDI, ncuk!

1 min read
Zëvendëkryeministri i parë, Artan Grubi:
Qeveri pa BDI, ncuk!
Leni fjalët boshe se as vet nuk i besoni vetës. Mos i nënçmoni qytetarët.
Për të bë qeveri, duhet të fitoni zgjedhje parlamentare dhe të keni besimin e qytetarëve.
Shumicë anti NATO, anti BE, anti barazi, anti Marrëveshjes së Ohrit, NCUK NCUK NCUK, s’bëhet asnjëherë!
Rretho numrin 3, bëhu me fitimtarët, bëhu me ata që duan NATO, BE, Amerikë, barazi dhe mirëqenie.