Artan Grubi: Qeveria e RMV-së mori vendim për shpalljen e Malit Sharr zonë të mbrojtur në kategorinë Park kombëtar

vull
Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministër për Sistem Politikë dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive, Artan Grubi deklaroi për KohaNews se Qeveria e RMV-së mori vendim për shpalljen e Malit Sharr zonë të mbrojtur në kategorinë Park kombëtar.
“Ky vendim u miratua pasi që kjo zonë përmban vlera të larta biologjike e kulturore dhe përveç që i përmbush detyrimet kombëtare dhe ato ndërkombëtare për mbrojtje të diversitetit dhe biodiversitetit, gjithashtu mundëson dhe shfrytëzimin e potencialeve për zhvillim, përkatësisht ngjalljen e eko-turizmit,” u shprehë Grubi.
Next Post

Grubi:Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut gjatë zbatimit të programeve dhe masave të punësimit do të respektoj të gjitha parimet themelore të nevojshme

Zëvendëskryeministri i parë dhe Ministër për Sistem Politikë dhe Marrëdhënie Ndërmjet Bashkësive, Artan Grubi deklaroi për KohaNews Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut gjatë zbatimit të programeve dhe masave të punësimit do të respektoj të gjitha parimet themelore të nevojshme. “Gjatë seancës së sotme, qeveria e RMV-së miratoi vendimin për respektim e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: