Artan Grubi sot dhe nesër në Tiranë

vull

Zëvendëskryeministri dhe Ministri i Sistemit Politik dhe Marrëdhënieve Ndër-Komunitare, Artan Grubi, pas vizitës së tij në Prishtinë, Kosovë, sot dhe nesër do të jetë në Tiranë, Shqipëri, ku do të takohet me liderët e shtetit dhe liderët e partive politike shqiptare,

“Temë diskutimi në takimet do të jetë bashkëpunimi dypalësh, integrimi evropian, pandemia dhe procesi i regjistrimit në Republikën e Maqedonisë Veriore,” tha zyra e Grubi.

Nga atje ata njoftuan se Grubi gjithashtu do të zhvillojë takime të veçanta me përfaqësuesit e të gjitha komuniteteve në vendin tonë gjatë javës në lidhje me regjistrimin e popullsisë.

Next Post

ZGJIDHET KRYESIA E RE E FEDERATËS SË SHAHUT, AGIM SHEMSHIU NËNKRYETAR

Dje në ambientet e hotelit Aleksandar Palace në Shkup u mbajt kuvendi i Federatës së Shahut të Republikës së Maqedonisë së Veriut, ku edhe u zgjodh kryesia e re e federatës me kryetare Aleksandra Gakidova, nënkryetar Agim Shemshiu dhe sekretar Toni Kiroski. Por ajo që është me rëndësi për ne, […]

Subscribe US Now