Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Artistët e ansamblit në rrugën drejt suksesit të radhës

1 min read
Sonte pas mesnate vallëtarët dhe orkestra e ansamblit u nisën për në Veliko Tarnovo të Bullgarisë!
Të përkushtuar e të përgjegjshëm artistët tanë u nisën në festivalin e radhës që është pjesë e programit vjetor ku trupa jonë e konsoliduar me program ekskluziv do të prezantojë vlerat tona. Kjo natë ishte e veçantë e befuese teksa me trupën u nis edhe defisti i ansamblit Remzi Matoshi i cili kishte lënë babain te shtrirë në spital dhe në gjendje të rëndë shëndetësore për të qenë në sherbim të institucionit. Lutemi për shendetin e tij kurse Remziu bashkë me artistët tjerë padyshim që do sjellin befasi gjatë këtyre ditëve nga prezantimet në Bullgari.