Artistët e kombit në mbështetje të kryeministrit të parë shqiptarë në Maqedoninë e Veriut

Blerand Rexhepi

Mjafton të kujtojmë hitet e mëdha “Jem Ilira, jem Teuta”, “Pse jem toskë e pse jem gegë” për të indentifikuar një emër të artistit të madh Nikollë Nikprelaj i cili në çdo proces të rëndësishëm kombëtar ishte jehona dhe zëri i mijëra shqiptarëve. Mbetet simbol dhe identitet i muzikës kombëtare dhe krenari e muzikës e shqiptarëve të Malit të Zi. I gatshëm çdoherë të jetë pranë vëllezërve e motrave shqiptare edhe kësaj radhe vjen me një mesazh shumë të fuqishëm unifikues për shqiptarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut, kryeministrin e parë shqiptar dhe zgjedhjet e 15 korrikut. Për më tepër ndiqeni videon e plotë:

Next Post

Xhaferi vizitë banorëve në Llozhan të Dollnenit, merr mbështetje të fuqishme nga komuniteti boshnjak

Bartësi i listët në njësinë zgjedhore numër 5 nga rradhët e Bashkimit Demokratik për Integrim, Talat Xhaferi ka vazhduar takimet me qytetarët e kësaj zone, ku për çdo ditë po merr përkrahje edhe më të madhe nga qytetarët. Ai së fundi ishte në f.Llazhan të Komunës së Dollnenit ku e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: