Asani realizoi takim pune me Unionin e shoqatave të shoferëve dhe instruktorëve, auto shkollave dhe pjesmarrësve të trafikut AMS AR-DI Shkup

vull

“Sot me date 15.08.2019, Kryetari i Komunes se Tearces z. Isen Asani realizoi takim pune me Unionin e shoqatave te shofereve dhe instruktoreve, auto shkollave dhe pjesmarresve te trafikut AMS AR-DI Shkup.

Teme diskutimi ishin mundesite e bashkepunimit te ndersjellte per ngritjen e kapaciteteve ne sferen e komunikacionit dhe te ngiritjes se vetedijes se qytetarve ne trafik. Poashtu u nenshkrua memorandum bashkepunimi me kompanine e lartepermendur.” – zyra për informim, Komuna e Tearcës

Next Post

Ali Ahmeti: Lavdi e përjetshme atdhetarit Qazim Zekaj

“Me dhembje mësova lajmin se u nda nga jeta Qazim Zekaj, mesuesi atdhetar, veprimtari e luftëtari kombëtar, ushtari i orëve të para të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, plaku simbol i maleve liridashëse të rreshtave të parë të uniformuar të ushtarëve vullnetarë të popullit shqiptar të Kosovës kundër Serbisë pushtuese! Gjurmët […]

Subscribe US Now