ASH-AA, hapin shtabin në Lagjen Dardania në Kumanovë

vull

Koalicioni Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa në lagjen Dardania,  Kumanovë, bënë hapjen e shtabit me çka anëtarë të kryesive qendrore të dy partive dhe kandidati për kryetarë komune Bekim Saliu bashkëbiseduan me anëtarësinë dhe shpjeguan programin e partisë me të cilin synohet suksesi në këto gara komunale që do të mbahen me 17 nëntor.

Next Post

Për HEJZA-n flet Blerina Rogova Gaxha, poete: POEZIA E JETËS GJITHNJË ËSHTË ME NE

Blerina Rogova Gaxha (1982) është poete, eseiste, gazetare dhe hulumtuese e letërsisë. Ka diplomuar në Universitetin e Prishtinës dhe ka PhD në shkencat letrare. Ka botuar librat me poezi: Gorgonë (2009), Kate (2013), Ajo vjen nga Lindja (2016), Thasë (2020), si dhe studimin Format e prozës së Kadaresë (2015).  Laureate […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: