ASH: Në Dibër regjimi ka përdorur “trenin bullgar”

vull

Sot në KSHZ u zbulua se si BDI e vodhi fitoren në Dibër. Kështu kanë thënë nga Aleanca për Shqiptarët.

“Në vendvotimin 0563 është zbuluar se mungon një fletëvotim, dëshmi e fuqishme kjo se në rrethin e dytë është përdorur treni bullgar. Gjithashtu në këtë dhe katër vendvotime të tjera, ka korrigjim të rezultatit, mungojnë formulari 20 dhe disa kuti votimi nuk janë mbyllur me siguresa. Drejtësia vonon, por nuk harron. Vazhdojmë betejën për t’ua rikthyer Dibrën qytetarëve të Dibrës dhe për ta çuar në vend vullnetin e tyre”, thuhet në reagimin e ASH-së.

Next Post

AlternAtivA: Takim i kryetarit Afrim Gashi me ambasadorin francez në Shkup

Kryetari i AlternAtivA-s, Afrim Gashi, i shoqëruar nga anëtarja e Kryesisë Qendrore, Nafije Selmani, sot kanë realizuar takim me ambasadorin francez në vend, z. Kristian Timonie. Gjatë takimit u bisedua për situatën politike në vend, zgjedhjet e parakohshme të 12 prillit dhe rolin konstruktiv të shtetit francez në rrugëtimin euro-atlantik […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: