ASH: Në vend të shqiptarëve punësohen maqedonas

vull

Aleanca për Shqiptarët akuzon se në vend të shqiptarëve, në institucione punësohen maqedonas. Nga kjo parti theksojnë se në dokumentin që kanë siguruar, flitet qartë se si në spitalin e fëmijëve “13 Nëntori” në Shkup, vendet e punës së një shqiptari dhe një romi i kanë zënë dy maqedonas. ASH-ja vlerëson se me këtë veprim Ministria e Administratës dhe Shoqërisë Informatike ka bërë keqpërdorimin e sistemit të ashtuquajturit “Balancer”, i cili ka për qëllim rregullimin e përfaqësimit të drejtë të shqiptarëve në institucione.

Next Post

Alvini rrëfehet për jetën brenda në kampin e ISIS: Na mësonin të luftonim

Pas 5 vitesh në një kamp lufte nw Siri vogëlushi Alvin Berisha është bashkuar me babain dhe motrat. Ndërkohë që lajmi ka bërë jehonë në mediat italiane, është zbardhur dëshmia e vogëlushtit Alvvin Berisha pas shpëtimit nga kampit i AlHolit në Siri. 11-vjeçari shqiptar është marrë në pyetje në Itali, […]

Subscribe US Now