“Asnjë shqiptar nuk do të mbesë këtu”, maqedonasi nga Manastiri ofendon shqiptarin

vull

Gjatë ditës së djeshme, në Manastir, një qytetar maqedonas ofendon shqiptarin i cili po e filmon gjithë ngjarjen.

“Këtu asnjë shqiptarë nuk do të mbesë”, i thotë maqedonasi Albin Serifovit.

Të tjerëve ai u thotë të kenë kujdes dhe të mos ndërhyjnë dhe detyron incizuesin të ndalë filmimin.

Pritet të shihet nëse organet kompetente do të reagojnë kundër gjuhës së urrejtjes që është e dënueshme sipas Kodit Penal.

https://www.facebook.com/albin.serifov/videos/3967106849985835/?t=3

Next Post

Pas 20 viteve i buzëqesh fati, veterani i luftës merr vendim pune në NP Radiodifuzioni Nacional

Kanë kaluar tashmë thuajse 20 vite që kur Nazmi Odai si një luftëtarë lirie ka mbajtur familjen e tij me ndihma sociale. Por që pas gjithë këtyre viteve me shumë sakrifica më në fund ky vit do të fillojë me këmbë të mbarë, sepse edhe ai ka siguruar një vend […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: