Avziu: BDI ka rritur përqindjen e shqiptarëve në administratë nga 2 në mbi 20%

Adem Avziu nga Bashkimi Demokratik për Integrim ka folur sot rreth administratorëve dhe të arriturave të BDI-së.

Ai tha se Bashkimi Demokratik për Integrim ka punësuar rreth 25 mijë nëpunës administrativ, po ka rritur edhe përqindjen e shqiptarëve në administratë nga 2 në 20%.

Ai përmendi edhe miratimin e ligjit për administratorë.

Nga 1 qershori Avziu tha se nëpunësit që kanë kryer shkollim të lartë do të kenë mundësi të kërkojnë sistematizim në vendin e punës.

Ai tha se BDI-ja do të mbështes hapjen e vendeve të reja të punës.

Edhe Avziu përmendi vetingun por edhe përmirësimin e jetës së qytetarëve.

Next Post

BDI: Mbi 25.000 administratorë shqiptarë, rritje të rrogave dhe njohje të diplomave

Konferencë për shtyp e Adem Avziut: Të nderuar përfaqësues të mediave, të nderuar qytetarë, Premtuam që do t’i dalim në krahë administratës tonë. Në vitet pas nesh, arritëm të krijojmë mundësi për t’i punësuar rreth 25.000 administratorë shqiptarë në të gjitha institucionet e vendit. Rritëm përfaqësimin e drejtë nga 2 në mbi 20%. Për kujdesin tonë për administratorët e vijuam me ndryshimin e Ligjit për nëpunësit administrativ, me ç’rast lehtësuam mundësinë e avancimit si dhe pranimin e arsimit […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: