Avziu: Qyteti i Tetovës, prej sot me zyrë funksionale ,,Një pikë shërbimi”, pa sportele dhe pa rradhë të gjata të pritjes

“Qyteti i Tetovës, prej sot me zyrë funksionale ,,Një pikë shërbimi”, pa sportele dhe pa rradhë të gjata të pritjes.

Kjo hapësirë është vendi ku qytetarët do të mund të marrin informacione mbi 136 shërbime, të disponueshme në Portalin kombëtar: uslugi.gov.mk. Qytetarët të cilët do të hasin vështirësi për t’u regjistruar në Portal prej në shtëpitë e tyre, këtë do të mund ta zgjidhin pranë kësaj zyre.

Gjithashtu, me ndihmën e Katalogut të shërbimeve, të punësuarit pranë kësaj zyre do të mund t’u ofrojnë qytetarëve edhe informacionet e nevojshme mbi marrjen e secilit prej 761 shërbimeve të publikuara në Portal.” – thotë Avziu.

Next Post

“Beauty Sisters” salloni shqiptar në Zvicër që u kthen femrave ëndrrat në realitet

Mila, Arta dhe Bekimja janë tri super motrat e fushës së estetikës me origjinë nga Maqedonia, të lindura e të rritura në Austri, por që tani jetojnë e veprojnë në Zvicër. Ato, kanë ndërtuar perandorinë e bukurisë, sallonin që ofron një listë të gjatë shërbimesh bukurie dhe estetike, “Beauty Sisters”. […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: