Avziu realizon edhe një premtim (FOTO)

vull

Drejtor i përgjithshëm i “ELEM TURS” SHPKNJP Shkup Adem Avziu përmes një postimi njofton se dyulësja Maja e Kaltërt (Ceripashina) do të lëshohet në përdorim gjatë sezonit të ardhshëm, ndërsa potencon se aktualisht në terren po bëhet riparimi i shtyllave të dëmtuara të çelikut të dyulëses Ceripashina dhe kjo është planifikuar të përfundojë më së voni deri më 30 korrik.

Ja postimi i plotë:

Ashtu siç kam premtuar që nga emërimi im në Elem Turs, se dyulësja Maja e Kaltërt (Ceripashina) do të lëshohet në përdorim gjatë sezonit të ardhshëm, desha të Ju informoj që pas analizës dhe përcaktimit të gjendjes së shtyllave të çelikut, u përgatit projekt për sanimin e shtyllave të dëmtuara. Aktualisht në terren po bëhet riparimi i shtyllave të dëmtuara të çelikut të dyulëses Ceripashina dhe kjo është planifikuar të përfundojë më së voni deri më 30 korrik.

 

Next Post

Shfuqizohet aktgjykimi për Alimin dhe Gurin në rastin “Titanik 3”

Gjykata e Apelit në Shkup, duke vepruar ndaj lëndës penale në publik e njohur si “Titanik 3”, i ka pranuar ankesat e të akuzuarve Ismet Guri dhe Ejup Alimi dhe e ka shfuqizuar aktgjykimin e shkallës së parë. “Pas seancës së mbajtur më datë 12.07.2021, ka sjellë vendim me të […]

Subscribe US Now