Azem Sadiki takohet me Drejtorin e Agjensionit për menaxhim me pronën e konfiskuar z. Faton Asani.

vull
Kryetari i Komunës z.Azem Sadiki, mirëpret në takim Drejtorin e Agjensionit për menaxhim me pronën e konfiskuar z. Faton Asani.
Temë e bisedës ishte se komunat rurale me pak të ardhura si kjo e jona kanë nevojë për ndihmë nga institucionet shtetërore, Drejtori i këtij Agjencioni premtoj se pa hezitim do t’i shqyrtojnë kërkesat tona dhe shumë shpejtë do të kthejnë përgjigje pozitive, për këtë shkakë jemi shumë mirënjohës dhe tejet falenderues.
Bashkpunimi jonë me Institucionet e Shtetit do të vazhdoj të jetë reciprok edhe në të ardhmen.
Vlen të theksohet se në takim ishte edhe anëtari i këshillit komunal Nusret Pasali
Next Post

MINISTRI I SHOQËRISË INFORMATIKE DHE ADMINISTRATËS JETON SHAQIRI BASHKËKRYESONTE ME NËNKOMITETIN PËR INOVACIONE, SHOQËRI INFORMATIKE DHE POLITIKË SOCIALE NË KOMISIONIN EVROPIAN

Në seancën e shtatëmbëdhjetë të ditës së sotme, të Nënkomitetit për inovacione, shoqëri informatike dhe politikë sociale në Komisionin Evropian, ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jeton Shaqiri, mbajti fjalimin hyrës në cilësinë e bashkëkryesuesit.   Ministri Shaqiri, potencoi rëndësinë e vendit tonë në aspekt të përmbushjes së të gjitha […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: