Banorët e Tearcës, ende pa ujë për pije

vull

Vazhdon  problemi me ujin për pije për banorët e Tearcës, qytetarët thonë se aktualisht uji që rrjedh nga çezmat e tyre përdoret vetëm për çështja teknike, ndërsa për pije ata duhet të blejnë.

“Uji nuk është i pijshëm mirëpo më pas se çfarë do të bëhet nuk e dimë. Për tu larë e përdorim por për të pij nuk e përdorim.”

“Nuk është I pijshëm uji , për tu larë e përdorim, ma shumë blejmë ujë.”

“Problem sa të duash vetëm se nuk punojnë, nuk është i pijshëm, e përdorim vetëm për haje, për pije jo vetëm për ushqim, për të larë po mundet.”

Next Post

Mediat serbe: Boki 13 ka qenë në lidhje me një politikan serb?

Media serbe “Srbski Telegraf” bënë të ditur se në telefonin e Bojan Jovanovski- “Boki 13”, hetuesit në MPB kanë gjetur disa mesazhe tronditëse mes Bojan Jovanovski- “Boki 13” dhe një politikan serb, përcjell Zhurnal.mk. Sipas “Srbski Telegraf”, në telefonin e Bojan Jovanovski- “Boki 13”, janë gjetur edhe foto eksplicite në […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: