Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

Bartësi i listës së këshilltarëve të  BDI-së, Faton Ameti fillon me fushatën

1 min read

Zgjedhjet e parakohshme për anëtarë këshilli në Komunën e Tetovës, kanë ndezur motorët edhe në Bashkimin Demokratik për Integrim duke u takuar me qytetarët në vendbanimin Reçicë të Madhe si dhe në fshatin Xhepçisht.

Status i bartësit tw listës, Faton Ameti