Bashkimi Demokratik për Integrim – BDI në Gostivar, uron Këshilltarët e ri komunal për mandatin 2021 – 2025

vull
Bashkimi Demokratik për Integrim – BDI në Gostivar, uron Këshilltarët e ri komunal për mandatin 2021 – 2025, me bindjen që me përkushtim dhe dinjitet të lartë do të jenë në krye të detyrës për të qenë në shërbim të qytetarëve të Gostivarit, të cilët na besuan votën e tyre.
Patshi shëndet e suksese!

Next Post

Shënohet me aktivitete të shumta 10 vjetori i partneritetit ndërshtetëror Iowa-Kosovë

Në shënim të 10 vjetorit të Partneritetit Ndërshtetëror në mes shtetit të Iowa-s dhe Republikës së Kosovës, nga 5-7 nëntor, në Des Moines të Iowa-s, u organizuan aktivitete të shumta në të cilat mori pjesë ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj. Gjithashtu, në këtë ceremoni ishin edhe zëvendëskryeministrja dhe ministrja e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: