Bastisje në Manastir, gjendet marihuanë dhe municion

vull

Më datën 04.01.2021 në ora 11:30 minuta në Manastir nga ana e nëpunësve policorë të SPB Manastir është arrestuar M.Z. (24) nga Manastiri. Pas marrjes paraprake të urdhërit gjyqësor dhe pas bastisjes së kryer në shtëpinë dhe ambientet ndihmëse janë gjetur dhe sekuestruar marihuanë dhe fara, kurse nga babai i saj T.Z. (48) nga Manastiri gjatë bastisjes janë sekuestruar 48 copë municioni për pushkë karabin. Pas dokumentimit të rastit do të parashtrohet kallëzim përkatës.

Next Post

Sanksionohen 458 persona për mosmbajtje të maskës mbrojtëse

Në 24 orët e fundit (04/05.02.2021) në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut sa i përket masës për mbajtjen e obliguar të mbrojtjes personale të fytyrës janë regjistruar 458 shkelje të kësaj mase. Ministria e Punëve të Brendshme apelon deri te qytetarët t’i respektojnë masat dhe protokollet e sjellura […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: