Kohanews

Ke Çfarë Lexon!

BDI Dega Dibër: Sqarim për qytetarët dibranë Vendimet e gjykatës janë ligj!

1 min read
Njoftojmë qytetarët dibranë, se në bazë të ankesës së koalicionit ASH-AAA, për problemet që krijoi vetë në vendvotimin 0543 (gjimnazi), ku komisionerët nuk nënshkruan procesverbalin dhe Aleanca bëri ankesë në KQZ e më pas në Gjykatën Administrative, ku për faj të tyre të gjithë komisionerët rrezikojnë padi penale, në atë vendvotim do ri-përsëritet procesi i votimit në datën 31 tetor.
Në frymën tonë është të ruajmë dinjitetin e komisionerëve.
Raundi i dytë në gjithë qytetin do mbahet me 14 nëntor.