Bdi Gostivar: Mashtrimeve të Taravarit u vjen fundi

vull

I ndodhur para aktit të kryer, orvatja e fundit e Kryetarit në ikje ishte nxitja e procedurës farsë për kinse “zgjedhjen e oferteuesve për ndarjen e koncesionit për ndërtim e tre garazhet në kate”, për të mbuluar edhe një dështim të mandatit katërvjeçar.
E premtoi para katër viteve se do të ndërtonte garazhe në kate, tani që po i numërohet ditët e fundit në krye të komunës tenton që mashtrimit katërvjeçar t’i jep jetë edhe disa javë para se popullata e Gostivarit t’i jep dënimin e meritur me votën e tyre të lirë.
Do të ishite një ëndërr e bukur e tij, po që se popullata do ta besonte këtë gënjeshtër të radhës, por fatmirërisht popullata është vigjilente dhe e ka kuptuar fund e krye veprimin politik të Taravarit: Vajto, mashtro dhe qeverisë.
Është data 17 Tetor ku mashtrimet e Taravarit do të demaskohen nga qytetarët e Gostivarit duke e ndëshkruar me votën e tyre të lirë.

Next Post

Taravari: Sot në Këshillin Komunal të qytetit u MIRATUA propozimi për ndërtimin e TRE GARAZHEVE NË KATE

Kumtesë nga Komuna e Gostivarit, kryetari i saj Arben Taravari:  Ekipi i Komunës është i lumtur të ndajë me të gjithë ju një lajm të shkëlqyer. Sot në Këshillin Komunal të qytetit u MIRATUA propozimi për ndërtimin e TRE GARAZHEVE NË KATE. Nëpërmjet një procesi transparent në kuadër të të […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: