BDI hap të gjitha shtabet zgjedhore komunale në sheshet e vendbanimeve

Blerand Rexhepi

Bashkimi Demokratik për Integrim, sot ka hapur të gjitha shtabet zgjedhore komunale në të gjitha sheshet e vendabimeve.

Ideja e Ali Ahmetit për kryeministrin e parë shqiptar i ka mobilzuar shqiptarët nga Likova Kumanova, Çairi, Shkupi, Saraji, Studeniçani, Jogunovca, Tearca, Zhelina, Tetova, Bërvenica, Bogovina, Vrapçishti, Gostivari, Kërçova, Dollneni, Ohri, Struga për një fitore të madhe të BDI-së me 15 korrik.

Në hapjen e shtaebeve kanë marrë pjesë kandidatët për deputet nga radhët e BDI-së, ministra aktual, kryetarë komunash dhe përfaqësues të lartë të partisë së Ali Ahmetit.

“Koha për kryeministrin e parë shqiptar” do të jetë edhe motoja e BDI-së për zgjedhjet e 15 korrikut.

Next Post

Gostivari vazhdon me aktivitetet për Kryeministrin e parë Shqiptar

Tre ditë para fillimit zyrtar të fushatës zgjedhore për zgjedhjet parlamentare të 15 Korrikut, Shtabi Komunal Zgjedhor i degës së Bashkimit Demokratik për Integrim – BDI në Gostivar, në mbledhje të ndara, realizoi takime me funksionarët lokal dhe qendror, anëtarët e kryesisë së degës si dhe kandidatët për deputetë nga […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: