BDI – LSDM: Konfirmuam parimet e koalicionit qeverisës

vull

Konsultimet në nivele të ndryshme midis BDI dhe LSDM vazhdojnë edhe sot. Parimet mbi të cilat do të bazohet qeveria e ardhshme janë konfirmuar, dhe ato janë komunikuar para opinionit disa herë.

Ne po përgatitemi për hapat e lltonë të ardhshëm, siç është përgatitja e një programi të detajuar të punës dhe përcaktimi i propozimeve me drejtues të institucioneve të përgatitur, të ndershëm dhe të aftë.

Ne besojmë se kjo qasje do të çojë në një marrëveshje përfundimtare dhe një Qeveri me një mandat të plotë katër vjeçar që do të miratohet në Kuvend, do t’u shërbejë të gjithë qytetarëve në mënyrë të barabartë dhe
do të vazhdojë partneritetin me aleatët tanë euro-atlantik.

Next Post

BDI: Opozita braktisi bashkimin dhe ndarjen e përgjegjësive dhe po rrënon pozitat negociuese

Tryeza e partive parlamentare shqiptare u themelua pas zgjedhjeve parlamentare të 11 dhjetorit të vitit 2016, nëpërmjet të Deklaratës së Përbashkët të partive të përfaqësuara në përbërjen e kaluar të kuvendit. Gati se të gjitha obligimet nga Deklarata e përbashkët u realizuan gjatë mandatit të kaluar me kontributin e të […]

Subscribe US Now