BDI me kandidat të vetin në zgjedhjet presidenciale

vull

BDI do të del me kandidat të vetin në zgjedhjet presidenciale. Këtë e bëri të ditur zëvendës kryeministri Bujar Osmani, pas mbledhjes së kryesisë së BDI-së në Reçicë të Vogël.

„Kryesija njëzëri vendosi që në këto zgjedhje BDI të garojë me kandidat të vetin. Në rast se ditëve në vijim do të krijohen kushte politike për ndonjë bashkëpunim eventual, atëherë kryesia e BDI-së e ka autorizuar kryetarin e partisë që të zhvillon bisedimet edhe me partitë politike shqiptare për eventualisht një kandidat të përbashkët, por edhe me partitë politike të komuniteteve tjera“, tha Osmani.

Leave a Reply

Next Post

Deklaratë e Qeverisë së Kosovës: Koalicioni është funksional dhe stabil

Në takimin e sotëm të liderëve të partive të koalicionit qeverisës, u diskutua për zhvillimet e fundit politike në vend, për funksionimin e institucioneve, përmbushjen e agjendës qeverisëse dhe legjislative, me theks të posaçëm aprovimin e Buxhetit 2019, pakon e ligjeve përcjellëse, platformën e dialogut dhe çështjen e taksës. Partnerët […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: