BDI: Nga sot, moratorium të gjitha aktiviteteve tona zgjedhore. #kujdesemi

vull

Shtabi Qëndror Zgjedhor i Bashkimit Demokratik për Integrim, pas konsultimeve telefonike të liderëve të partive më të mëdha në vend, shpall moratorium të të gjitha aktiviteteve partiake zgjedhore në lidhje me zgjedhjet parlamentare gjer më 22 mars 2020.

Të dielën, më 22 mars, liderët duhet të takohen që të vlerësojnë situatën dhe të sjellin vendime të përbashkëta në përputhje me rrethanat.

Apelojmë deri tek qytetarët që mos të bëjnë panik, të qëndrojnë në shtëpi, dhe të kanë kujdes duke respektuar udhëzimet e autoriteteve të vendit.

Për të gjithë qytetarët që kanë nevojë t’ju dilet në ndihmë, linja telefonike e BDI-së 080055000 do të jetë në dispozicion të qytetarëve nga dita e hënë bashkë me aktivistët tanë dhe të gjitha strukturat tona duke i respektuar njëkohësisht të giitha rekomandimet për kujdes, përdorim të dorëzave, maskave, dezinfektuesve.

Next Post

Lëvizja Ilirida: Kërkojmë edhe masa mbrojtëse, ndaj atyre , që u shkurtohet  bisnesi.      

Me dhimbje të madhe i pranojmë lajmet për viktimat,si pasojë e pandemisë së shkaktuar nga coronavirusi.Për çdo person i cili humbë jetën si pasojë e sëmundjes infective,shprehim ngushllime, po ashtu  solidarizohemi me ekipet shpëtimtare,që janë duke sakrifikuar jetën e vetë për të shpëtuar jetën e të tjerëve,lavdi ju qoftë. Po […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: