BDI: Opozita punoi për dështim të Marrëveshjes, kundërshton edhe Tiranën dhe Prishtinën

vull

Shqiptarët e Maqedonisë së veriut nuk ju duhet një  opozitë jodinjitozedhe antikombëtare e cila kundërshton edhe të gjithë drejtuesit einstitucioneve në Shqipëri dhe në Kosovë.Këto uzurpator të skenës opozitare shqiptare nuk i përfaqësojnëqytetarët shqiptarë dhe as edhe votuesit e tyre të cilët distancohen ngakëto qëndrime skandaloze të drejtuesve uzurpues të partive opozitare.Qëllimi i vetëm i sjelljes së tyre jodinjitoze është shmangia epërgjegjësisë për të gjitha humbjet dhe dështimet dhe vazhdimi iuzurpimit të partive të tyre dhe skenës opozitare shqiptare.Ju do të vijoni të qëndroni në sportelet e pritjeve të korridoreve tëLSDM dhe BDI edhe gjatë katër viteve të ardhshme për të rrënuarpolitikat që avancojnë shqiptarët në këtë vend.Ju ftuam të bashkoheni me ne, jo që të na mbështesni, por të qeverisnibashkë me ne dhe ti ndajmë sukseset bashkë, por braktisët tryezënshqiptare dhe punuat ditë e natë për dështimin e marrëveshjes historikepër shqiptarët e Maqedonisë së veriut.Shqiptarët jo vetëm në Maqedoni, por gjithandej nuk do të ua harrojnë eas falin këtë sjellje jodinjitoze, destruktive dhe turpëruese.Z. Ali Ahmeti dhe BDI zotohen që do të vijojnë të punojnë për njëopozitë dinjitoze dhe kombëtare sepse shqiptarët kanë nevojë përpërfaqësues të zot, dinjitoz, vizionar dhe konstruktiv, e jo uzurpatorordiner dhe dështak serik.

Next Post

Presidenti Meta përshëndet finalizimin e Marrëveshjes për formimin e Qeverisë së re në Maqedoninë e Veriut

Finalizimi i Marrëveshjes për formimin e Qeverisë së re në Maqedoninë e Veriut është një tjetër hap pozitiv për forcimin e institucioneve demokratike dhe përparimin e reformave. Rritja e përfaqësimit të faktorit shqiptar në qeverisje, përfshirë dhe mundësinë e Kryeministrit shqiptar në të ardhmen, është tregues europianizues dhe vitalizues për […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: