BDI: Taravari s’ka asnjë kusht për Zaevin dhe Mickovskin, por vetëm për shqiptarët! Humbët, dorëhiquni!

vull

Shqiptarët nuk e meritojnë një opozitë kaq jodinjitoze dhe jokonzistentee cila parashtron kushtëzime vetëm për shqiptarët, ndërsa endetkorridoreve të LSDM dhe VMRO për të dështuar ideali kombëtar.Dorëhiquni për humbjen tuaj të 16 me rradhë, tregohuni dinjitoz dhe mekapacitet demokratik e mos i nënçmoni shqiptarët.Uzurpatorët dështak të kampusit opozitar dështimin e tyre personal po eshëndërojnë në dështim të shqiptarëve duke qëndruar në sportelet e LSDMdhe VMRO ditë e natë me lutje të mos realizohen kërkesat shqiptare.Shqiptarët nuk do ta harrojnë asnjëherë këtë nënçmim dhe këtë sjelljejodinjitoze të opozitës shqiptare si dhe braktisjen e paarsyeshme tëTryezës së përbashkët të partive parlamentare shqiptare.Dorëhiquni dhe lironi skenën opozitare të cilën e keni uzurpuar përshumë vite për interesat e juaj personal.Shqiptarët u përcaktuan për BDI-në dhe ne kemi obligim që tëpërkujdesemi edhe për votuesit e opozitës sepse ata nuk ju votuan juveqë të rrini në sportelet e pritjes në koridoret e LSDM dhe VMRO, por tëpërfaqësoni interesin shqiptar e jo të punoni për përçarje dhe dështim.

Next Post

Di Marzio: Tudor ka vendosur, ai largohet nga Hajduk dhe bëhet asistent i Pirlo në Juventus

IGOR TUDOR ka pranuar ofertën e Andrea Pirlo dhe do t’i bashkohet atij me kampionët italianë Juventus, ku ai do të jetë asistent i Pirlo, shkruan Gianluca Di Marzio, gazetari më i ditur i transferimeve në Itali. Tudor prezantoi menjëherë ofertat e Pirlo 41-vjeçare drejtuesve të Hajduk, bashkëpunëtorëve të tij […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: