BDI transformon fushatën në Lëvizjen KUJDESEMI për të ndihmuar ballafaqimin me Covid -19

vull

BDI sot prezantoi platformën e re telefonike, ku të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut, do t’ju ofrohen të gjitha shërbimet mbështetëse për nevojat bazë. Përmes #Kujdesemi, BDI do t’i ofrojë suport të gjithë atyre që sipas rekomandimeve të qeverisë do të vendosin të qëndrojnë në shtëpi, në pritje të tejkalimit të një prej pandemive  më të rënda të viteve të fundit.

Ndërsa jemi në pritje të çeljes së fushatës për zgjedhjet parlamentare, BDI ka vendosur që mbi 10 mijë aktivistët e vetë, t’ja vendosi në dispozicion qytetarëve më vulnerabël dhe ata në nevojë. Vullnetarët e #Kujdesemi do të shpërndahen në çdo pjesë të RMV për të ndihmuar të moshuar, apo ata që kanë vendosur për një arsye apo tjetër për të qëndruar në shtëpi. Sot, është dita për t’u solidarizuar dhe lënë mënjanë ndasitë dhe luftën politike të ditës.

Nr i telefonit i vendosur në dispozicion për qytetarët prej ditës së hënë është: 0800 55 000.

Next Post

BDI: Qasje e ulët dhe johumane e aleancës Gashi-Sela ndaj #kujdesemi për CoVid19

BDI: Qasje e ulët dhe johumane e aleancës Gashi-Sela ndaj #kujdesemi për CoVid19 Sa e ulët dhe johumane është qasja opozitare e aleancës së Gashit dhe Selës të shprehur nga Taravari, lidhur me vendimin e BDI-së për t’u vënë tërësisht në funksion të luftës kundër pandemisë së Covid-19! Ende pa […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: