BEJCAN ILJAS U RIZGJODH PRESIDENT I PARTISË DEMOKRATIKE TË TURQVE TË MAQEDONISË

vull

Anëtari aktual i Parlamentit, Bejcan Iljas, u rizgjodh President i Partisë Demokratike të Turqve të Maqedonisë (PDTM) në Kongresin e 10-të të partisë të rregullt, i cili u zhvillua sot në Shkup.

Në Kongres morën pjesë 290 nga gjithsej 330 delegatë nga 43 degë të PDTM.

Delegatët e Kongresit zgjodhën gjithashtu 49 anëtarë të Asamblesë Qendrore, si dhe pesë anëtarë të Bordit Mbikëqyrës të PDTM.

Next Post

Arrestohet krimineli për vuajtjen e dënimit me burg prej 12 viteve

Më datën 04.07.2021 rreth orës 18:20 minuta nga ana e nëpunësve policorë nga Seksioni për Ndjekje pranë Njësitit të Punëve të Brendshme Kisella Vodë dhe Njësitit të Punëve të Brendshme Çair, në bashkëveprim me Njësitin e Policisë Intervenuese Shkup në Rrugën e Lubotenit, në afërsi të f. Radishanë, shumë afër […]

Subscribe US Now