Bejta për ditën e Evropës: Uroj që shumë shpejt këtë datë ta shënojmë si shtet anëtar i BE-së

vull

“Dita e Evropës është data kur u hodh hapi i parë drejt krijimit të Bashkimit Evropian. BE filloi të festonte ditën evropiane më 9 maj në përkujtim të Deklaratës Schumanit të vitit 1950.

Për nderë të kësaj dite, nën kujdesin e
Ambasadorit Bashkimit Evropian në Shkup, Samuel Zhbogar sot u organizua një manifestim rasti. Ishte kënaqësi të jem në mesin e të ftuarve.

Uroj që shumë shpejt këtë datë ta shënojmë si shtet  anëtar i BE-së, bashkë me Shqipërinë dhe Kosovën

Urime” – thotë nënkryetari i integristëve z. Nevzat Bejta

Next Post

Pendarovski për RTSH-në: Shqiptarët nuk janë ende të barabartë me maqedonasit

Stevo Pendarovski është i kënaqur me mënyrën se si shkoi balotazhi dhe me votat e marra në raundin e dytë që e bënë president. Por pak minuta pasi është mbyllur procesi i votimit dhe shifrat flasin për të, ai gjen kohë që për Radiotelevizionin Shqiptar të bëjë një analizë edhe […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: