Bekim Jashari: Ushtria jonë e ndërtuar me shumë mund e sakrificë do t’i bashkohet Gardës Kombëtare të Iowa-së

vull
Kryetari i Komunës së Skenderajt, Bekim Jashari, status në facebook:
Jashtëzakonisht i lumtur që pas vendimit të Kuvendit të Kosovës Ushtria jonë e ndërtuar me shumë mund e sakrificë do t’i bashkohet Gardës Kombëtare të Iowa-së, në misione paqëruajtëse në botë.
Kjo është një e arritur e radhës e ushtrisë sonë, djemve dhe vajzave të FSK-së, një synim i arritur me sukses, që edhe ne si popull që më së miri ia dijmë vlerën paqes dhe lirisë, përmes FSK-së të kontribuojmë në ruajtjen e paqës në botë.
Një falënderim dhe mirënjohje e thellë për SHBA-të, për mbështetjen e tyre të pa rezervë në rrugën tonë të krijimit të ushtrisë sonë shtetërore dhe integrimit të saj ndërkombëtar.
Lavdi të gjithë heronjve, dëshmorëve e martirëve të Lirisë!
Urime!
Next Post

Vijon puna te Rruga e Arbrit, ura e fshatit Fshat u betonua gjatë festave; një nga veprat më të bukura në zonë

Ura e fshatit Fshat tek Rruga e Kombit, një ndër veprat më të mëdha të artit veç tunelit të Murrizës, është drejt përfundimit të plotë. Kompania e cila ka marrë përsipër ndërtimin e kësaj ure ka përfunduar prej kohësh të bëjë lidhjen e fundit metalike, e tani gjatë festave të fundvitit […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: