Bekim Memeti sot përfundoi asfaltimin e rrugës Kondovë – Radushë (Foto)

Drejtori i Ndërmarjes Rrugët e Maqedonisë z. Bekim Memeti ka bërë të ditur se sot ka përfunduar asfaltimi në rrugën Kondovë -Radushë.

Me këtë projekt të rëndësishëm për banorët e asaj zone vazhdon fokusimi i drejtorit Memeti për të përmirësuar infrastrukturën siç ka bërë në shumë zona tjera shqiptare. Drejtori Memeti thotë se ky është një detyrim yni në shërbim të qytetarëve dhe realizuar kërkesat e tyre për kushte sa më të mira për ta.

Dejtori Memeti tha se angazhimi i tij nuk do të ndalet këtu në ndërkohë që ai premtoi në realizimin e projekteve të rradhës.

Edhe ky projekt infrastrukturor, ka rëndësi të jashtëzakonshme, jo vetëm për banorët e këtyre fshatrave por edhe për banorët që frekuentojnë nga vendet tjerë, kjo rrugë gjithashtu shërben edhe si rrugë që rrjedhimisht lehtëson lëvizjen për në Tetovë.

Next Post

E jashtëzakonshme/Si ndihmoi Zaev gjatë krizës së vërshimeve dhe si nuk ndihmon Mickoski tash gjatë krizës së virusit Korona

Në gusht të vitit 2016, fshatrat Stajkovc, Smilkovci, Haraqinë dhe vendbanimet e tjera më të vogla në Shkup u përmbytën nga reshjet e mëdha të shiut. Përmbytjet morën jetën e 22 njerëzve në mesin e këtyre vendbanimeve. Riparimi i dëmeve zgjati gjatë gjithë gushtit dhe shumë institucione dhe qytetarë dhe […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: