Bekteshi: Marrëveshja e Ohrit, dokument që solli paqen

vull

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi në profilin e tij në fejsbuk ka njoftuar se Qeveria sot ka mbajtur seancë tematike tematike kushtuar 20 vjetorit të Marrëveshjes Kornizë të Ohrit.

Bekteshi ka vlerësuar se MO është një dokument shumë i rëndësishëm i cili solli paqen dhe hapi perspektivat tona Euro-Atlantike si dhe kontribuoi në lidhjen e shoqërisë si të barabartë dhe të njëjtë për të gjithë qytetarët dhe komunitetet në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

“Sot, Qeveria mbajti seancë tematike kushtuar 20 vjetorit të Marrëveshjes Kornizë të Ohrit.

Kjo marrëveshje është një dokument i rëndësishëm që solli paqen dhe hapi perspektivat tona Euro-Atlantike si dhe kontribuoi në lidhjen e shoqërisë si të barabartë dhe të njëjtë për të gjithë qytetarët dhe komunitetet në Republikën e Maqedonisë së Veriut “- ka shkruar Bekteshi.

Next Post

20 vite nga Marrëveshja kornizë e Ohrit

Ministri Shaqiri ishte pjesë e seancës solemne të organizuar nga Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut, kushtuar 20 vjetorit të Marrëveshjes kornizë të Ohrit.   Nënshkrimi i kësaj marrëveshje vendosi themelet e shtetit që njohim sot, me aspirata euroatlantike, gjithëpërfshirës, shtet ku sundon e drejta dhe paqja.

Subscribe US Now

%d bloggers like this: