Bekteshi: Nuk lejohet të festosh Vitin e Ri në një kazino apo në bastore

vull

Nata e Vitit të Ri nuk do të lejohet në kazinotë dhe dyqanet në bastore, tha Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi sot pasi dolën zërat se Viti i Ri mund të festohej.

Ministri sqaroi se kazinotë dhe në bastore do të jenë të hapura 24 orë në ditë, por kafenetë, restorantet dhe bujtinat do të duhet të mbyllen në orën 18:00. Sidoqoftë, shtoi ai, megjithëse kazinotë nuk janë të kufizuara nga orari i hapjes, pijet dhe ushqimi nuk do të lejohen atje pas orës 18:00.

Next Post

Osmani në Bukuresht realizoi takim me Çuka

Osmani e informoi bashkëbiseduesin e tij për angazhimet aktuale dhe përpjekjet e Qeverisë së Republikës së Maqedonisë Veriore për të vazhduar përpjekjet e reformës evropiane, angazhimin për promovimin e marrëdhënieve të fqinjësisë së mirë dhe bashkëpunimin rajonal. – Pavarësisht nga sfidat aktuale, ne nuk duam të humbasim asnjë ditë në […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: