Bekteshi: Opozita të mos i bllokojë masat që janë në interes të kompanive dhe qytetarëve

Blerand Rexhepi

Sot, Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi i bëri thirrje opozitës që të mos i bllokojë ligjet në Kuvend, që nënkuptojnë mbështetje për kompanitë dhe qytetarët. Ai kërkoi nga deputetët të miratojnë Ligjin për Huamarrjen në Bankën Botërore për realizimin e projekteve për efikasitet energjetik, i cili është bllokuar nga opozita në Parlament për disa muaj.

“Dua t’i bëj thirrje të gjithë deputetëve që të miratojnë huanë nga Banka Botërore e cila i ëshë dërguar Kuvendit, që do të mundësojë zbatimin e projekteve nga institucionet shëndetësore, që janë shumë të rëndësishme, nga komunat, por në të njëjtën kohë ka edhe ndihmesë teknike për institucione të caktuara në vend. Ligji është pothuajse i bllokuar nga opozita, më saktësisht nga VMRO DPMNE për disa muaj” – tha Ministri Bekteshi sot në një konferencë për shtyp.

Ministri kërkoi që ligjet për realizimin e masave nga Pakoja e Pestë të miratohen sa më shpejt. “Sa i përket ligjeve që dalin nga Pakoja e Pestë e Masave, unë jam i bindur që ato do të mbështeten nga të gjithë deputetët sepse ato iu dedikohen edhe kompanive edhe për ruajtjen e vendeve të punës në sektorin privat dhe ka masa që prekin drejtpërdrejt qytetarët e kategorisë së rrezikuar në vendin tonë “

Next Post

Ali Ahmeti: Sakrifica e Jasharajve për Kosovën, themel i shtetit më të ri në Evropë

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti ka rikujtuar sot sakrificën e familjes Jashari, për të cilën ka thënë se është themel i fuqishëm i shtetit më të ri në Evropë. Sipas kryetarit Ahmeti, muaji mars për shqiptarët sjell kujtime të dhimbshme, por dhe shumë krenari për sakrificën e […]

Subscribe US Now

%d bloggers like this: