Bekteshi paralajmëron rritje të konsiderueshme të pagës minimale

Kohanews Admin

Ministri i ekonomisë Kreshnik Bekteshi paralajmëron rritje të konsiderueshme të pagës minimale si dhe paga më të larta për të gjithë të punësuarit në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Këtë informacion ministri Bekteshi e ka njoftuar nëpërmjet profilit të tij në fejsbuk duke bërë të ditur se gradualisht po realizojnë përcaktimet e tyre programore për standard më të mirë të jetës për të gjithë qytetarët e vendit.

Next Post

30 ditë paraburgim për Katica Janevën

Gjykatësi i procedurës paraprake ka caktuar 30 ditë paraburgim për Katica Janevën, si e dyshuar e tretë në rastin “Reket”. Janeva ka të drejtë të ankimoj vendimin përmes avokatit të saj në Këshillin Penal.     Paraburgimi i Janevës vjen pas kërkesës së Prokurorisë për ndjekje të krimit të organizuar […]

Subscribe US Now